facebook   insta   yt color       

TÁMOGASD ALAPÍTVÁNYUNKAT!                                                                        

Májusban egyedülálló eseményen vehetnek részt a kelmék festése, mintázása iránt érdeklődők. Vidák István magyar népművész, textilművész, nemezművész vezetésével egész hétvégés dúcos kelmenyomás képzést tartunk.
A résztvevők egy hosszú hétvégén, 20 óra terjedelemben mélyülhetnek el a dúccal készült mintás kelmenyomás, az indigófestés rejtelmeiben a kecskeméti textilművész útmutatásával. A tanfolyam elméleti és gyakorlati részből áll.
Az együtt töltött órák alatt a résztvevők megismerkedhetnek a dúcnyomás eredetével és útjával Európában, az indigótartalmú növényekkel, indigófürdővel, nyomópép készítésben lesz részük, aminek a gyakorlati részét is megtanulják mintázás, festés által.
Időpont: 2023. MÁJUS 12-14., PÉNTEK-VASÁRNAP
Helyszín: Harangláb Kulturális Egyesület, Nyárádszentsimon, 47. szám, Maros megye
A résztvevők létszáma korlátozott, az űrlap kitöltéséhez kötött (az űrlapok beérkezése után kapnak pozítiv vagy negatív választ a jelentkezők).
Jelentkezés az alábbi elektronikus űrlap kitöltésével lehetséges: https://bit.ly/41rMngd
Határidő: 2023. május 2.
Részvételi díj: 350 ron/fő
Az ár magába foglalja a képzés díját, napi 3 étkezést (a helyi ökogazdaságból származó alapanyagokból), és az anyagköltséget.
Az ár nem tartalmazza a szállást és az utazás díját!
Szállás: 50 lej/fő/éj, fürdőszobás parasztházban (ágynemű nem biztosított, hálózsákot szükséges hozni).
További részletekről lehet érdeklődni Szentgyörgyi Andreánál a 0772-072.269-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.
 
videk kekfesto kepzes

 TÁMOGATÓINK:  KIM logo color  nka 2023
Go to top