facebook   insta   yt color       

TÁMOGASD ALAPÍTVÁNYUNKAT!                                                                        


Májusban négy állomásos turnéra érkezik Erdélybe Szalonna és Bandája, és több koncertet is tartanak a helyszíneken. Idei turnéjuk különlegessége, hogy a kárpátaljai BazsoVári Zenekarral együtt zenélnek majd Temesváron, Marosvásárhelyen, Nagyenyeden és Zilahon.

Az első fellépésre május 15-én Temesváron kerül sor az Új Ezredév Református Központ templomában 18 órától.

Marosvásárhelyen május 16-án két időpontban is meghallgathatja a méltán népszerű bandákat a nagyérdemű: 12:00 órától a Spectrum Színházban, és 19:00 órától a Maros Művészegyüttes termében vehetünk részt koncertjükön. A jegyek kiválthatók a Spectrum Színház jegypénztárában, illetve előadás előtt a Maros Művészegyüttes székházában. Előzetes foglalás a 0744-301.875 telefonszámon.

Május 17-én Nagyenyeden a Bethlen Gábor Kollégium dísztermében lépnek fel 12:00 és 18:00 órától is.

Zilah a turné utolsó állomása, ahol Szilágy Megye Művelődési és Művészeti Központja ad otthon a koncertnek 15:00 és 18:00 órától.

Belépők a helyszíneken kaphatók.
 
Pál István Szalonna és bandájának erdélyi koncertturnéja egy Kárpát-medencét bejáró gyönyörű népzenei utazás. A csodálatos dallamok, hangszerek röpítik a hallgatóságot ezen a szép utazáson. A koncertek élményt jelentenek minden korosztálynak, hiszen olyan örök érvényű gondolatok járják át az eseményt, melyek mindenki számára érthetőek és befogadhatóak. A koncertsorozaton kárpátaljai ifjú művészek is részt vesznek, ezzel is erősítve összetartozásunkat.
A BorzsaVári Zenekar egy kárpátaljai családi alapokon nyugvó zenekar, a koncerten megszólalnak összeállítások az első önálló lemezükről.
Minden népzene szerető embert várunk ezen alkalmakra, hogy egy szép közös élményben legyen részünk!
A program a Kárpátaljai KultúrKaraván szervezésében a Bethlen Gábor Alap támogatásával valósul meg.
 
plakat A2 online 1 Összesítő online

 TÁMOGATÓINK:  KIM logo color  nka 2023
Go to top