facebook   insta   yt color       

TÁMOGASD ALAPÍTVÁNYUNKAT!                                                                        

Marosvásárhelyen több tanfolyam indul október folyamán: bútorfestést, nemezelést, kosárfonást lehet tanulni, de javában zajlik már a gyógynövényismertető alkalmak sorozata is, és a fazekas műhelyben is beizzítjuk a kemencét. A pedagógusoknak szakmai napot tartunk, ahol a központi téma a citera lesz, és egyszerűbb ütőhangszerek is készülnek majd. Nem marad el az élőszavas mesemondás és a táncház sem, táncoktatással fűszerezve.

Kolozsváron gyöngyfűzést, táncot és magyarszováti énekeket lehet tanulni októberben, de a gyerekek a népi hangszerekről is tanulhatnak a Zendítő alkalmakon.
Csíkszentdomokoson és Gyimesben énekelni lehet tanulni.
Sepsiszentgyörgyi irodánk felnőtt tánctanítást és Rendhagyó énekórákat szervez több településen is.
Nagyváradon is várják a felnőtteket kezdő néptántanításra, de vidéken is tanít táncot Kispál Nándor, óvodában és líceumban is.
Mindenhol indulnak a megszokott felnőtt, ifjúsági és gyermektáncházak, de Csíkszeredában, Kolozsváron és Székelyudvarhelyen a babákat is várjuk ölbeli gyermekjátékokra.
Székelyudvarhelyen nem csak táncot tanulhatnak a fiatalok és felnőttek, hanem népzenét is.
Az október a már megszokott programjaink mellett érdekességgel is kecsegtet: a korzikai Ensemble Tavagna férfikórus közös erdélyi koncertkörútra érkezik a  Szászcsávási Dalárdával. Sepsiszentgyörgyön, Csíkszeredában, Marosvásárhelyen, Kolozsváron és Nagyváradon lépnek fel. További részletek a közösségi oldalainkon.

varad okt osszefoglalo kisebb   Csíkszereda kisebb   Kolozsvar oktober

 

Marosvásárhely kisebb   udvarhely.oktober   Oktober Program Sepsi


 TÁMOGATÓINK:  KIM logo color  nka 2023
Go to top