facebook   insta   yt color       

advent kep

Advent, Advent,
gyertya ég,
egy, kettő,
három, négy,
Kis Jézuska,
üdvözlégy.
              (népköltés)

Az Erdélyi Hagyományok Háza Alapítvány adventre hangolódó tevékenységeket szervez felnőtteknek a marosvásárhelyi székházában.
Az első alkalmon az adventi koszorú történetéről és szimbolikájáról Tekei Erika mesél. A résztvevők adventi koszorút készíthetnek, természetes anyagok felhasználásával.
Foglalkozásvezető: Lőrincz Izabella
Időpont: november 24. (szerda), 17:00–20:00
Helyszín: Marosvásárhely, Sáros utca (Str. Târgului) 1. szám
A helyek száma korlátozott, a részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött. Egy alkalommal 10 személyt tudunk fogadni. Csak oltási igazolással rendelkező jelentkezők vehetnek részt az eseményen.
Részvételi díj: 100 lej/fő, mely tartalmazza a koszorú készítéséhez szükséges összes kelléket: koszorút, díszeket, gyertyát. A résztvevők 3 féle csomag közül választhatnak, fenyőág-, moha- és szalmakoszorú alapokból.
Jelentkezési határidő: november 23. (kedd),16:00
A jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre várjuk. Az eseménnyel kapcsolatos kérdésekre szívesen válaszol Szentgyörgyi Andrea (0772 072 269) vagy Tekei Erika (0755 086 741).
A jelentkezés 50 lejes előleg befizetésével válik érvényessé, melyet munkanapokon 8 és 16 óra között az Alapítvány székházában lehet befizetni vagy banki utalással. Az utaláshoz szükséges információkat e-mail-ben közöljük.
 
 

 TÁMOGATÓINK:  KIM logo color  nka 2023
Go to top